top of page

Yoehoe! Mijn woning is de jury winnaar in de categorie vóór 1945 en kleiner dan 150m2

Bijgewerkt op: 27 mrt.

Naast de publiekswinnaar van de provincie Zuid Holland werd op 22 maart 2024 bekend dat mijn huis zich ook het duurzaamste huis van Nederland mag noemen in de Verkiezing Duurzaamste Huis van Nederland 2024, in de categorie woningen vóór 1945 en met een oppervlakte kleiner dan 150m2. Met de keuze van de vakjury en een lovend juryrapport was ik zeer verrast en trots dat ik dit als kers op de taart kreeg toegekend.


De dank gaat uit naar de organisatie van de Duurzame Huizen Route voor de prettige organisatie, die het tevens mogelijk maakt dat alle soorten woningen op de kaart worden gezet. Alle mensen die mij bij hebben gestaan om dit te kunnen realiseren.


Een speciale dank gaat uit naar mijn kinderen Raquel en Lucas, voor hun veerkracht en voor de spierballen samen met hun vrienden, Miranda en Eugenie, tijdens het uit- en terug verhuizen.


Super dank aan de bouwteamleden Joop, Tom, Rob, Flip, Marco, Peter, Mustafa en team Hydraloop, Joop en team WARP systems, Wim en team CV&Warmtepomp, Jaap Jan en team Doman, Stedin, medewerkers van de gemeente Rotterdam , Wouter van de 2ehands keuken, Peter en team stucadoors, Ernst van Ecocoatings voor het verfadvies en team Marmolux. Verder Eco-Logisch en de Groene Bouwmaterialen voor de leveringen gedurende ingewikkelde tijden. Alle stemmers van de eerste ronde in de verkiezingen en iedereen die ik verder vergeten ben!83 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page