top of page

Stembus verkiezing geopend: wie woont in het duurzaamste huis van Zuid-Holland?

ZUID-HOLLAND – Welke woning verdient de titel ‘Duurzaamste huis van de Zuid-Holland’? Van 14 februari tot en met 1 maart kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. Huiseigenaren zijn vaak jarenlang bezig geweest met het (ver)bouwen van hun duurzame huis. Negen Zuid-Hollandse genomineerden vertellen graag over hun aanpak en laten nu trots het resultaat zien. Ook uit deze gemeente doet een woning mee. Het huis met de meeste stemmen wint de publieksprijs van het Duurzaamste Huis van Zuid-Holland.


Ook huiseigenaar Ariane Lelieveld uit Rotterdam maakt kans op de titel: “Ik heb mijn huis verduurzaamd met bio-based na-isolatie, goede luchtdichtheid, balansventilatie en een warmtepomp. Ik ben trots op het eindresultaat. De kennis en ervaringen die ik tijdens het verduurzamen heb opgedaan, deel ik nu graag met anderen.


De stemronde is onderdeel van de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. De Nationale Duurzame Huizen Route organiseert deze verkiezing om huiseigenaren de welverdiende waardering te geven voor hun prestaties. Daarnaast biedt het een podium om voorbeelden van duurzaam wonen onder de aandacht te brengen.


Mijn woning maakt kans op de titel: ‘Duurzaamste Huis van de Provincie Zuid-Holland’!

🏠🏆 Stem op mij!66 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page